Външна реклама

Рекламата е основен източник на потребителска информация. Чрез нея потребителите научават за нови продукти, изгодни предложения, новооткрити търговски обекти. По този начин значително се улеснява техният избор. Целта на външната реклама е да привлече потребителя и да стимулира продажбите.

Транспортна реклама

Производители сме на платнища и ТИР брезенти. Извършваме монтаж, ремонт и надписване с гарантирано качество. Надписването може да бъде изпълнено със специални фолиа, чрез дигитален цялостен печат или със специални трайни бои.

Фирмата предлага брандиране на автомобили, бусове и камиони, дори и самолети. Брандирането с надписи на автомобили, бусове и камиони е една от най-ефективните форми на реклама по време на движение. Това се дължи на факта, че след надписването на транспортните средства, предимно фирмени, те биват забелязани от хиляди потенциални клиенти и партньори.

Преди
Сега

В зависимост от нуждите на клиентите ни предлагаме цялостно и частично брандиране на транспортни средства.Можем да бъдем полезни за клиентите ни с проектиране, изработка и монтаж:

  •  Облепване на витрини с PVC фолио
  •  Винилни реклами
  •  Реклами с лице от плексиглас или разпенено PVC, вътрешно или външно осветени
  •  Реклами със сменяеми периодично изображения
  •  Информационни табели
  •  Светодиоди LED
  •  Неонови реклами

и други.

Проектираме, изработваме и монтираме фасадни рекламни и информационни табели

Табелите могат да бъдат във всякаква форма и размер, както и изписването на знаците върху тях. Независимо от формата, цвета и размера на исканите от вас рекламни табели, ние ще се опитаме да ви предложим и най-добри цени. Табелите могат да бъдат вътрешно или външно осветени, надписани с фолио, отпечатани върху специални фолиа чрез дигитален висококачествен печат или върху винил.

Надписи от фолиа

Разполагаме с режещ плотер за изрязване на всякакви рекламни надписи и знаци от самозалепващо се фолио. Изрязването на надписи от самозалепващо се PVC фолио e една от най-разпространените технологии за външна и вътрешна реклама. Изрязаните надписи се апликират върху табели, витрини и други.

Разполагаме с различни видове фолиа със специално предназначение:
Универсално – с широко приложение за краткосрочна и средносрочна употреба на открито и закрито. Трайност 3 – 4 години.
Автомобилно – за надписи на автомобили и надписи на открито. Трайност 7 – 8 години.
Транслуцентно – подходящо за светещи реклами с трайност 7 – 8 години.
Гъвкаво за винилни платна и брезенти с трайност над 3 години.
Флуоресцентно /светлоотразително/ – надписите от флуоресцентното фолио привличат погледа призори, в здрач, привечер и при слаба осветеност. Трайност над 5 години.
Песъкоструйно – подходящо за витрини и стъкла. Трайност над 5 години.