Тенти

Ветрозащитни завеси от PVC кристал, тенти, навесни конструкции и други

Фирмата ни е специализирана в проектиране, производство и монтаж на ветрозащитни PVC завеси и прегради.
Ветрозащитните завеси и прегради са особено подходящи за затварянето на зимни градини, открити тераси, търговски обекти, магазини с изложбена площ, беседки, гаражи, хладилни помещения, халета, автомивки  и балкони.

Ветроупорните завеси позволяват защитените пространства да се използват с или без отопление през всички студени месеци и ветровити дни.
Изработваме ги от прозрачен материал т.н. “кристал”, като обкантването се изпълнява с PVC плат в цвят, по избор на клиента. Отварянето и затварянето може да бъде извършвано с манивела, цип или закопчалки.


Проектираме и изработваме разнообразни слънцезащитни съоръжения в това число: тенти, сенници, преградни пана, шатри, навесни конструкции, стационарни конструкции, покривала от винил или акрилен плат, прозрачни ветроупорни завеси от PVC кристал.

 

Навесни конструкции ниво 1 Вътрешно осветена фасадна рекламна кутия и надуваем рекламен билборд на покрива.
Метална конструкция за козирка, облечена с винилно платно и брандиране с фирмени лога.
Изграждане и монтаж на слънцезащитни тенти на ниво вход и тераса, вътрешно осветена рекламна кутия за фасада и вътрешно осветена елипса на покрива.

 

Ние ще Ви консултираме какъв тип тента и от какви материали е най-подходяща за Вас, съобразно бюджета Ви.
Ще Ви предложим подходящи варианти, които да комбинират в едно ефективност, комфорт и добър изглед.

За летните месеци тентите, навесни конструкции и/или слънцезащитните съоръжения и шатри могат да бъдат оборудвани със системи за водна мъгла, за по-добро охлаждане в летните жеги.

Тентите могат да бъдат частично или цялостно брандирани в фирмено лого и визия, чрез надписи от специални фолиа, дигитален печат или трайна боя.

Изработваме и брандираме градински рекламни шатри за всякакви прояви, според нуждите на клиентите ни.
Шатрите могат да бъдат допълнително оборудвани с брандирани страници.